Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Hírei

Szakkollégium hírei

XV. OPEV 2017 február 10-12.

A Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégiuma és Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara 2017 február 10-12 között rendezi meg a XV. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyét.

Tovább

NTP-SZKOLL-15-0050 Összefoglaló

                                                                     

Tovább

NTP-SZKOLL-14-0055 pályázat összefoglalója

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium Tehetség Program célja az volt, hogy elősegítse a szakkollégista hallgatók tudományos kutatási és publikációs aktivását, így támogatva a tehetség kibontakozását. A Program keretében megszervezett Évzáró Konferencián a hallgatók lehetőséget kaptak választott kutatási területük bemutatására, a legjobb előadások írásos változatát tanulmánykötetben jelentettük meg. A Szakkollégiumi Évkönyv célja az elmúlt év szakmai és közösségi tevékenységeinek összefoglalása volt. A program keretében lehetőség volt a működési kiadások támogatására is, például irodaszer beszerzés formájában, valamint kis értékű tárgyi eszköz (fényképezőgép) beszerzésére is lehetőséget adott.

Tovább

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Dr. habil Szigeti Cecília PhD - egyetemi docens (szigetic##kukac##sze.hu)