Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Hírei

Pályázati beszámoló

Az NTP-SZKOLL-18 kódszámú pályázat beszámoló anyagának elérhetősége.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt, a Nemzeti Tehetség Program keretein belül megvalósuló, "A hazai és határon túli magyar nyelvű szakkollégiumok támogatása" elnevezésű, NTP-SZKOLL-18 azonosítójú pályázat szakmai beszámolójának részei elérhetők szakkollégiumunk honlapján, a menüben az NTP-SZKOLL-18 menüpont alatt.

Pályázati azonosító: NTP-SZKOLL-18-0042

 

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Vinkóczi Tamás - egyetemi tanársegéd (vinkoczi.tamas@sze.hu)