Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Hírei

Közeleg a XVIII. OPEV!

Közeleg a február, ezáltal a XVIII. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny időpontja is. Szakkollégistáinkból álló szervezőcsapatunk már nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a 2020. február 7-i kezdésre minden készen álljon és idén is színvonalas rendezvényen köszönthessük a versenyzőket, támogatókat, a kísérőket és minden érdeklődőt. Hamarosan kezdődik, várunk Titeket szeretettel Győrben, a Széchenyi István Egyetemen február 7-9. között!

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Vinkóczi Tamás - egyetemi tanársegéd (vinkoczi.tamas@sze.hu)