Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Hírei

Szakkollégiumi Kautz Konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe jegyében

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium idén is megrendezi a Szakkollégiumi Kautz Konferenciát, ezúttal a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretein belül. Az idei konferencia témája "A koronavírus gazdasági és társadalmi hatásai". 

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium éves konferenciáin a gazdaság és társadalom  aktuális kérdéseire keressük a választ. 2020-ban a koronavírus új kihívások elé állította az embereket. A Szakkollégium tagjai olyan előadókat kértek fel, akik tudományos igénnyel, de közérthetően bemutatják a saját szakterületükön felmerülő kérdéseket és megoldási lehetőségeket. Lesznek elméleti és gyakorlati megközelítések, kiemelten foglalkozunk a turizmus helyzetével és cégeket érintő új kihívásokkal. A konferencia programjába bármikor be lehet kapcsolódni, az előadásokat egyetemi hallgatók figyelmébe is ajánljuk. 

A konferencia programja ezen a linken tölthető le.

 

Konferencia címe

Szakkollégiumi Kautz Konferencia - A koronavírus gazdasági és társadalmi hatásai 

Előadás időpontja

2020. november 25. 10:00 

Előadás helyszíne

Győr, Széchenyi István Egyetem https://meet.google.com/ztr-bhqw-jmw 

Részletek

Letölthető program

Szervezők

Széchenyi István Egyetem
Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

Kapcsolattartó

Dr. Szigeti Cecília
szigetic@sze.hu

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Vinkóczi Tamás - egyetemi tanársegéd (vinkoczi.tamas@sze.hu)