Kiadvány

A pályázati program keretein belül megjelent a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium Évkönyve 2018/2019 című kiadvány 2019 júniusában. Az évkönyvben a szakkollégium és a szakkollégisták eredményei mellett helyet kaptak a vitaestek, kurzusok, konferenciák, versenyeredmények, díjak és kitüntetések is. A kiadványt a szakkollégium életét bemutató képek teszik színesebbé. A könyv 32 oldalon, 90 példányban, A5-ös méretben jelent meg. 

Pályázati azonosító: NTP-SZKOLL-18-0042

fotók

évkönyv

 

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Vinkóczi Tamás - egyetemi tanársegéd (vinkoczi.tamas@sze.hu)