Kialakult a döntő mezőnye a XVI. OPEV-en

Véget ért a második nap a XVI. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen a Széchenyi István Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara, valamint a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium szervezésében.

A pénteki megnyitót követően már 3 órán keresztül volt lehetőségük a csapatoknak megismerkedni az ezévi esettanulmánnyal, amelyet a Mikolasek Kft. bocsátott rendelkezésre. A szombati versenynap korán indult a versenyzők számára, hiszen a reggelit követően már 8 órától hozzáláttak az esettanulmány megoldásának kidolgozásához. A nap folyamán 8 óra állt rendelkezésükre, hogy elkészítsék a megoldást és szükséges dokumentációt, illetve prezentációt. A munkát csak egy rövid ebéd szakította félbe, majd délután 4 órakor, a rendelkezésre álló idő leteltével az előzsűri elé került minden csapat megoldása. Amíg a zsűri döntött, a versenyzőket finom szendvicsek várták a Széchenyi István Egyetem aulájában. Az előzsűri tanácskozását követően 6 csapat jutott a vasárnapi A-döntőbe, 4 csapat pedig a B-döntőben prezentálhatja majd a megoldását. A verseny vasárnap a prezentációkkal zárul, melynek végén eldől, mely csapat viheti idén haza a kupát.

Az A-döntőbe jutott csapatok: Frenetic, Synergy, 4thesolution, Krypto huszárok, Dewizards, Super4EKS

A B-döntőbe jutott csapatok: Pénzfeldobás, CashMonkey, Keksz, Financemanic

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Szenátusi Ülés 14:00 - 16:00
Véradás 10:00 - 16:00
Hallgatói klubkoncert 19:00 - 23:00
Hallgatói klubkoncert 20:00 - 23:00

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Dr. habil Szigeti Cecília PhD - egyetemi docens (szigetic##kukac##sze.hu)