Tutori rendszer

Szakkollégiumunk a pályázati program során tutori rendszer kiépítését vállalta. A szakkollégium szakmailag kiemelkedő, tehetséges hallgatói korrepetálásokat tartottak olyan hallgatótársaiknak, akik nehezebben birkóznak meg a tanulmányi előrehaladás támasztotta kihívásokkal. 4 szakkollégistánk végzett tutori tevékenységet a tanév során, 4 különböző tudományterületen: informatika, matematika és statisztika, gazdaságtudományok (pénzügyek, pénzügyi menedzsment, számvitel, kontrolling, piacelmélet) és TDK felkészítés.

Pályázati azonosító: NTP-SZKOLL-18-0042

jelenléti ív

fotók

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Vinkóczi Tamás - egyetemi tanársegéd (vinkoczi.tamas@sze.hu)