Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Hírei

Hamarosan újra OPEV!

Elkezdődtek a szervezési munkálatok: 2020. február 7-9. között ismét OPEV!

Szakkollégiumunk megkezdte a XVIII. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny előkészítését, hiszen közelít a hétvége: 2020. február 7. és 9. között újra a győri Széchenyi István Egyetem ad otthont az ország egyik legrangosabb esettanulmányi versenyének. Az elkövetkező hetekben, hónapokban szakkollégiumunk mindent megtesz azért, hogy a megszokott magas színvonalon tudjuk megszervezni nagy hagyományokkal bíró rendezvényünket. Találkozzunk 2020-ban is Győrben, az OPEV-en!

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Vinkóczi Tamás - egyetemi tanársegéd (vinkoczi.tamas@sze.hu)