Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Hírei

Szakkollégium hírei

Szakkollégiumi Kautz Konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe jegyében

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium idén is megrendezi a Szakkollégiumi Kautz Konferenciát, ezúttal a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretein belül. Az idei konferencia témája "A koronavírus gazdasági és társadalmi hatásai". 

Tovább

OPEV időpont

Tisztelt Érdeklődők!
A Széchenyi István Egyetem hivatalos honlapjának eseménynaptárában helytelenül szerepel a XVIII. Országos Esettanulmányi Verseny időpontja. A helyes időpont az, ami a honlapunkon is szereplő plakáton szerepel: 2020. február 7-9. között várjuk szeretettel a csapatokat a Széchenyi István Egyetemen!

Tovább

Hamarosan újra OPEV!

Elkezdődtek a szervezési munkálatok: 2020. február 7-9. között ismét OPEV!

Tovább

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Vinkóczi Tamás - egyetemi tanársegéd (vinkoczi.tamas@sze.hu)