Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Hírei

Nincsenek hírek!

Szakkollégium hírei

Szakkollégiumi Kautz Konferencia

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium 2018-ban is megrendezi a Szakkollégiumi Kautz Konferenciát, melynek témája a Gazdaságfejlesztés a Győri Ipari Körzetben.

Tovább

Meghívó a Kautz TDK Fórumra

2018. február 27-én 17 órától TDK Fórum lesz a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium Társalgójában. Részletek és a jelentkezés módja a cikkben.

Tovább

Kolozsvárra került a XVI. OPEV trófeája

Utolsó napjához érkezett a XVI. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara és a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium szervezésében.

Tovább

Kialakult a döntő mezőnye a XVI. OPEV-en

Véget ért a második nap a XVI. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen a Széchenyi István Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara, valamint a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium szervezésében.

Tovább

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Szenátusi Ülés 14:00 - 16:00
Véradás 10:00 - 16:00
Hallgatói klubkoncert 19:00 - 23:00
Hallgatói klubkoncert 20:00 - 23:00

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Dr. habil Szigeti Cecília PhD - egyetemi docens (szigetic##kukac##sze.hu)