Hétvégén újra OPEV!

2018. február 2-4. között kerül megrendezésre a XVI. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium és a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara szervezésében.

Immár 16. alkalommal rendezi meg szakkollégiumunk az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyt, amelyen nagy örömünkre idén is számos felsőoktatási intézmény csapata képviselteti magát. A háromnapos versenynek ezúttal is a győri Széchenyi István Egyetem ad otthont, a csapatoknak egy vállalat valós és aktuális pénzügyi problémájára kell megoldást találniuk, majd a megoldást prezentálniuk. A rendezvény a pénteki megnyitóval kezdődik, majd a szombati versenynap után vasárnap lesznek a döntők. 

Az esemény honlapja: http://opev.sze.hu

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Szenátusi Ülés 14:00 - 16:00
Véradás 10:00 - 16:00
Hallgatói klubkoncert 19:00 - 23:00
Hallgatói klubkoncert 20:00 - 23:00

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Dr. habil Szigeti Cecília PhD - egyetemi docens (szigetic##kukac##sze.hu)