Kolozsvárra került a XVI. OPEV trófeája

Utolsó napjához érkezett a XVI. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara és a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium szervezésében.

A szombati feladatmegoldás után az előzsűri döntése alapján a szombat esti eredményhirdetésen kialakult a XVI. OPEV A-, illetve B-döntőjének mezőnye. A vasárnapi délelőtt folyamán az A-döntőben 6 csapat versenyzett az 1-6. helyért, míg a B-döntőben a 7-10. helyért szálltak harcba a versenyzők. Minden csapat 30 percet töltött a zsűri előtt: a versenyzői prezentáció után a csapat tagjai megválaszolták a zsűritagok által feltett kérdéseket is. A végső prezentáció előtt a csapatoknak 30 perc állt rendelkezésre, hogy tökéletesítsék a prezentációjukat, mielőtt a zsűri elé állnának. Miután minden csapat előadta a megoldását a zsűri előtt, rövid időn belül megszületett a döntés a végső helyezésekről. Az első helyet a Babes-Bolyai Tudományegyetem csapata, a Synergy szerezte meg, a képzeletbeli dobogóra még a Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának csapata, a 4thesolution, valamint a győri Széchenyi István Egyetem Krypto huszárok nevű versenyzői állhattak fel.

Köszönjük az előzsűri, az A-zsűri és a B-zsűri munkáját, köszönjük az eseményt támogató vállalatoknak, egyesületeknek és magánszemélyeknek, hogy hozzájárultak az esemény sikeres és zökkenőmentes lebonyolításához. Minden résztvevőnek és díjazottnak szeretettel gratulálunk, és őszintén reméljük, hogy újra találkozunk majd a XVII. OPEV-en is.

A végeredmény:
1. Synergy - Babes-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár
2. 4thesolution - Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem, Pénzügyi és Számviteli Kar, Budapest
3. Krypto huszárok - Széchenyi István Egyetem, Győr
4. Dewizards - Miskolci Egyetem, Miskolc
5. Szuper 4EKS - Soproni Egyetem, Sopron
6. Frenetic - Eszterházy Károly Egyetem, Gyöngyös
7. CashMonkey - Szegedi Tudományegyetem, Szeged
8. Financemanic - Budapesti Metropolitan Egyetem, Budapest
9. Pénzfeldobás - Budapesti Gazdasági Egyetem, Külkereskedelmi Kar, Budapest
10. Keksz - Kaposvári Egyetem, Kaposvár

Köszöntő

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Széchenyi István Egyetem első szakkollégiuma, amely 1997. szeptember 21-én alakult Győri Széchenyi Szakkollégium néven. Szakkollégiumunk célja, hogy a gazdaságtudományok iránt érdeklődő tehetséges, ambiciózus, alkotási vággyal rendelkező diákok szakmai tevékenységét segítse, ösztönözze és koordinálja. A Szakkollégium ehhez tagjai számára megteremti a megfelelő
infrastrukturális és tudományos szellemi környezetet, hogy a szakkollégisták tudását, felkészültségét és lehetőségeit szélesítve megalapozza a jövő értelmiségi bázisát és öregbítse a Széchenyi István Egyetem és a közgazdasági képzés jó hírnevét.

Galéria

Eseménynaptár

Szenátusi Ülés 14:00 - 16:00
Véradás 10:00 - 16:00
Hallgatói klubkoncert 19:00 - 23:00
Hallgatói klubkoncert 20:00 - 23:00

Elérhetőségeink

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

9026 Győr, Egyetem tér 1.

kautz@sze.hu

Programigazgató:

Dr. habil Szigeti Cecília PhD - egyetemi docens (szigetic##kukac##sze.hu)